Η Booking.com χρησιμοποίησε περισσότερες από 309 εκατομμύρια κριτικές πελατών για να καταρτίσει τη λίστα. Οι προορισμοί κατατάχθηκαν με βάση τη φιλοξενία, την εξυπηρέτηση και τα πρότυπα των καταλυμάτων, των δραστηριοτήτων και των εταιρειών μεταφορών, όπως οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων.

Οι τοποθεσίες που αναδείχθηκαν στην κορυφη υπερβαίνουν τον μέσο όρο κριτικών που επαινούν την πρώτης τάξεως φιλοξενία και εξυπηρέτηση.

Ο κατάλογος με τις πιο φιλόξενες πόλεις και περιοχές του κόσμου προέρχεται από τα Traveller Review Awards της Booking.com. Συνολικά 1,48 εκατομμύρια βραβεία απονεμήθηκαν σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα ακίνητα και εταιρείες μεταφορών για το 2024.

Η πρωτεύουσα της Σύρου, στην καρδιά των Κυκλάδων, η Ερμούπολη αναδείχθηκε το δεύτερο πιο φιλόξενο μέρος στον κόσμο. Είναι μοναδική σε σύγκριση με άλλες κυκλαδίτικες πόλεις για τη νεοκλασική αρχιτεκτονική της, βαμμένη σε μαγευτικές παστέλ αποχρώσεις.

Μικροσκοπικά, δαιδαλώδη δρομάκια στριφογυρίζουν ανάμεσα στην ιστορική μαρμάρινη πλατεία Μιαούλη, το δημαρχείο με τη 15 μέτρων σκάλα που οδηγεί στην κεντρική είσοδο και μια πληθώρα μπαρ, εστιατορίων και ευκαιριών για να αφεθείτε στον ελληνικό πολιτισμό.

(πηγή: https://www.msn.com/)